CANLI TV

Ağabeyi Narin'in Son İsteğini Paylaştı

Haber | 3.Sayfa 06.03.2025 - 09:46

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölmeden önceki gün ağabeyi Baran'dan soğuk kahve istediği öğrenildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta vahşice katledilen ve cesedi günler sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın başına gelenler tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.

Narin Güran cinayeti davasında anne Yüksel Güran, amca Salim Güran, ağabey Enes Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar hapis cezası aldı.

Narin'in Son İsteğini Paylaştı

Narin davasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, tutuksuz ağabey Baran Güran, sosyal medya hesabından kardeşinin ölmeden bir gün önce kendisinden soğuk kahve istediğini paylaştı. İşte, o paylaşım:

"En son gün kurban olduğum Narin'im 'Abi sana bir şey diyeceğim' dedin. 'Abi bana soğuk kahve al' dedin. Ben de 'Sana alırım' dedim. Güzel bacım sana kurban olayım. Narin'im çok özledim. Kelimeler yetersiz geliyor kurban olduğum. Çok özledim seni Narin'im."

Son Güncelleme : 06.03.2025 - 09:47