CANLI TV

Kadıköy Sahil'de Erkek Cesedi Bulundu: Cesedin Sarıyer'de Denize Düşen Kardeşlerden Birine Ait Olduğu Düşünülüyor

Haber | 3.Sayfa 09.02.2025 - 16:45

23 Kasım 2024'te İstanbul Sarıyer'de denize düşerek kaybolan Ayşe ve Velat Can kardeşlerden bir ize rastlanamamıştı. Bugün Kadıköy Sahili'nde bir erkek cesedi bulundu. Yetkililer cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırırken, cansız bedenin Velat Can'a ait olabileceği belirtildi.

İstanbul Kadıköy Sahili'nde öğle saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, Sarıyer'de 23 Kasım 2024'te denize düşerek kaybolan Velat Can’a ait olduğu düşünülüyor.

Ne Olmuştu?

Velat Can, ablası Ayşe Can’ı kurtarmak için Sarıyer Aşiyan Sahili’nde denize atlamış, ancak ikisi de kaybolmuştu. Ayşe Can ve kardeşi Velat Can'ın kayboldukları günden bu yana izine rastlanamamıştı.

DNA Testi Yapılacak

Bugün, Kadıköy Sahili’nde bulunan cesedin, Velat Can’a ait olabileceği şüphesiyle Deniz Polisi tarafından çıkarılarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cesetteki kıyafetler, Velat Can’ın kaybolduğu günde giydiği kıyafetlerle aynı nitelikteydi. Aile ve yetkililer, cesedin Velat Can’a ait olduğundan emin olmak için DNA testi yapılacağını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme : 09.02.2025 - 16:48