Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Annem Ankara Dizisinin Afişi Çıktı: Yönetmeni Belli Oldu

Annem Ankara Dizisinin Afişi Çıktı: Yönetmeni Belli Oldu

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'lü 'Annem Ankara' dizisinin afişi yayınlandı. Kanal D'nin merakla beklenen dizisinin yönetmeni de belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annem Ankara Dizisinin Afişi Çıktı: Yönetmeni Belli Oldu

Kanal D'nin yeni dizisi Annem Ankara, dizi severler ve oyuncuların hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Zuhal ile Hasan'ın hikayesini dramatik bir dille ekrana taşıması beklenen dizide; Zuhal'i Bergüzar Korel, Hasan'ı ise Mehmet Günsür canlandırıyor.

Kasım'da Başlıyor

Annem Ankara dizisi Kasım ayında görücüye çıkıyor. Dizinin afişi bugün yayınlandı ve sosyal medyada trendler listesine girecek kadar beğenildi. Öte yandan dizinin yönetmeni Can Ulkay oldu.

BKM imzalı Annem Ankara'da; Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan gibi isimler rol alıyor.

Dizide 3 çocuklu güçlü bir kadının sarsıcı hikayesi anlatılıyor. Faruk Teber'in ilk 2 bölümünü yönettiği Annem Ankara, 90'lı yılların başkentinde geçerken, yeni yönetmen Can Ulkay oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuklarda Grip Nasıl Geçer? Evde Gribi Geçirmek İçin Neler Yapılabilir?

Çocuklarda Grip Nasıl Geçer? Evde Gribi Geçirmek İçin Neler Yapılabilir?