27 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak ? İzleyicilerin Sabırsızlıkla Beklediği Tarih Açıklandı!

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak ? İzleyicilerin Sabırsızlıkla Beklediği Tarih Açıklandı!

Now TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, izleyicileri ekran başına kilitleyen başarılı yapımlardan biri. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu ve izleyiciler yeni sezonun tarihini araştırmaya başladı. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak ? İzleyicilerin Sabırsızlıkla Beklediği Tarih Açıklandı!

Kızıl Goncalar Yeni Sezonda Neler Olacak?

Başarılı oyuncu Tolga Tekin’in etkileyici performansıyla dikkat çektiği dizide, iki oyuncunun ayrılacağı öğrenildi. Kadroya ise yeni bir kadın oyuncunun katılacağı açıklandı. Meryem (Özgü Namal), hapishanede yeni bir arkadaşıyla tanışacak ve bu yeni karakterin kim olduğu ilerleyen günlerde netleşecek. Seyirciler, dizideki bu yeni gelişmelerin nasıl işleneceğini merakla bekliyor.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı, Ömür Atay’ın yönettiği Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu, 30 Eylül Pazartesi akşamı televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonda yaşanacak olaylar ve karakterlerin hayatındaki değişiklikler, seyirciler için heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kızıl Goncalar Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Son bölümde, Cüneyd'in babası Vahit'in dönüşü herkesi şaşırtmış ve Cüneyd'i derinden sarsmıştı. Öte yandan, duyduklarını Levent ve Beste'ye belli etmeyen Mira, Naim'in söylediklerinden emin olmak için kanıt arayışına girdi. Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına çıkan Vahit'ten şüphelenmiştir. Sadi, dergahtan ayrılmaya hazırlanırken, Vahit’in Cüneyd'e verdiği destekle abisinin yanında kalmaya karar vermiştir.

Kızıl Goncalar oyuncusunun türbansız haline yorum üstüne yorum yağdı! 'Sen  de kimsin?' - Haber 7 HAYAT

Kızıl Goncalar Dizisinin Konusu Nedir?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile muhafazakâr bir tarikatın üyesi Meryem'in (Özgü Namal) kesişen kaderlerini anlatıyor. Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, “evlat” söz konusu olduğunda annelik ve babalığın birleştirici gücüne vurgu yapıyor.

Kızıl Goncalar'ın yayın tarihi belli oldu! - Başka Gazete

Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda, Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Cüneyd ve Zeynep'in Karşılaştığı Kızıl Goncalar Fragmanı Heyecan Yarattı

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı olarak, dizi 30 Eylül'de izleyici karşısında olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisi Uyarlama mı? Bahar Dizisi Hangi Diziden veya Kitaptan Uyarlama?

Bahar Dizisi Uyarlama mı? Bahar Dizisi Hangi Diziden veya Kitaptan Uyarlama?

Sponsorlu bağlantılar