HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Mahsun Kırmızıgül’ün 'Güzel Aşklar Diyarı' Reyting Kurbanı Oldu: 6. Bölümde Ekrana Veda Ediyor

Mahsun Kırmızıgül’ün 'Güzel Aşklar Diyarı' Reyting Kurbanı Oldu: 6. Bölümde Ekrana Veda Ediyor

Kanal D’nin Kapadokya’da çekilen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı", reytinglerde istenen başarıyı elde edemeyince final kararı aldı. Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’ün başrol oynadığı dizi, 6. bölümüyle ekrana veda edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mahsun Kırmızıgül’ün 'Güzel Aşklar Diyarı' Reyting Kurbanı Oldu: 6. Bölümde Ekrana Veda Ediyor

"Güzel Aşklar Diyarı" Erken Final Yapıyor

Mahsun Kırmızıgül ve MedYapım’ın yapımcılığını üstlendiği "Güzel Aşklar Diyarı", Kanal D ekranlarında başladığı yayın serüvenine 6. bölümde son veriyor. Dizinin reytinglerde istenilen düzeye ulaşamaması nedeniyle final kararı alındığı açıklandı. Dizinin, ilk bölümünden itibaren düşük reyting alması nedeniyle bu kararın kaçınılmaz hale geldiği belirtildi.

Yönetmen ve Senaryo Değişiklikleri Yetersiz Kaldı

Dizinin son haftalarda yönetmen ve senaryo ekibinde değişiklikler yapılmış, hikayenin akışına müdahale edilerek reytinglerin artırılması hedeflenmişti. Ancak, yapılan değişiklikler de beklenen etkiyi yaratmadı ve dizi ekibi final kararını açıklamak zorunda kaldı.

Halil Ergün'ün Ayrılığı

Dizide "Hakim Bey" karakterine hayat veren usta oyuncu Halil Ergün, senaryonun istediği gibi ilerlememesi ve set ortamında yaşanan huzursuzluk nedeniyle diziden ayrılmıştı. Ergün’ün ayrılığı, dizinin final sürecinin hızlanmasına sebep olan faktörlerden biri olarak öne çıkıyor.

Kapadokya'nın Büyüleyici Manzarası Yetmedi

"Güzel Aşklar Diyarı", çekimlerini Kapadokya’nın eşsiz manzaraları eşliğinde gerçekleştirmiş ve görsel olarak dikkat çekmişti. Ancak, Kapadokya’nın büyüleyici atmosferi bile dizinin reytinglerde istenen başarıyı yakalamasına yeterli olmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evrim Alasya ve Kerem Alışık Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Evrim Alasya ve Kerem Alışık Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!