29 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Dizi Haberleri Mehmet Fetihler Sultanı Helena Dragas Kimdir? Ayşegül Günay’ın Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Mehmet Fetihler Sultanı Helena Dragas Kimdir? Ayşegül Günay’ın Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

"Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde Helena Dragas, Bizans İmparatoru Konstantinos’un annesi olarak Ayşegül Günay tarafından canlandırılmaktadır. Peki, Mehmet Fetihler Sultanı Helena Dragas kimdir? İşte bu karakterin detayları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Fetihler Sultanı Helena Dragas Kimdir? Ayşegül Günay’ın Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Mehmet Fetihler Sultanı Dizisi Helena Dragas Kimdir?

Helena Dragas, Bizans’ın son imparatoru olan Konstantinos Dragases’in annesi ve imparatorluğun perde arkasındaki güçlü figürlerden biridir. Otoriter bir imparatoriçe olarak, Bizans’ın kaderini belirleyen kritik anlarda stratejik hamlelerde bulunmuş, kendi çıkarlarını korumak için gerekirse karşısına çıkan herkesi ortadan kaldırmaya hazır bir karakter olarak tasvir edilir. İmparatorluğun son dönemlerinde bile Helena, halkının ve oğlunun arkasında güçlü bir lider olarak varlığını sürdürür.

Ayşegül Günay Kimdir?

Ayşegül Günay, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 9 Kasım 1969’da Eskişehir’de doğan Günay, 1990 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Sanat hayatına tiyatro ile başlayan oyuncu, sinema ve televizyon dünyasında da birçok projede yer aldı. İlk ekran deneyimini Kaybolan Yıllar dizisiyle yaşamıştır. Sonrasında Yer Gök Aşk, Aile Saadeti ve Moskova'nın Şifresi Temel gibi projelerde yer almıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Fetihler Sultanı Şehabeddin Kimdir? Savaş Özdemir’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Mehmet Fetihler Sultanı Şehabeddin Kimdir? Savaş Özdemir’in Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sponsorlu bağlantılar