HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, Gain'in Yeni Dizisi “Ev Hapsi” ile Dijitale Damga Vuracak!

Oktay Kaynarca, Gain'in Yeni Dizisi “Ev Hapsi” ile Dijitale Damga Vuracak!

Türk televizyonlarının fenomen isimlerinden Oktay Kaynarca, yeni projesiyle dijital platformlara adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Gain platformunda yayınlanacak olan "Ev Hapsi" isimli diziyle izleyicinin karşısına çıkacak. Kaynarca’nın, hem yapımcı hem de başrol olarak yer aldığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinden sonra dijitalde yer alacağı bu ilk proje, büyük merak uyandırıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oktay Kaynarca, Gain'in Yeni Dizisi “Ev Hapsi” ile Dijitale Damga Vuracak!

“Ev Hapsi” Dizisinin Konusu ve Detayları

“Ev Hapsi”, 10 bölümden oluşan bir dijital dizi olarak ekranlara gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda usta isim Mustafa Şevki Doğan otururken, senaryosunu ise "Behzat Ç."nin yazarı olarak bilinen Ercan Mehmet Erdem kaleme alacak. Oktay Kaynarca, dizide "Şükrü" karakterine hayat vererek farklı bir rol ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Oktay Kaynarca’nın Dijital Projesi “Ev Hapsi” Neyi Vaat Ediyor?

Kaynarca, dijital platformlarda ilk kez rol alacak olmasıyla dikkat çekiyor. KYN Yapım’ın sahibi olarak sektöre kaliteli içerikler kazandırmayı hedefleyen ünlü oyuncu, aynı zamanda “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programının sunuculuğunu üstlenerek ekranlarda aktif bir şekilde yer alıyor. Bu kez dijital bir dram projesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Kaynarca, “Ev Hapsi” ile farklı bir atmosfer sunmayı vaat ediyor.

Oktay Kaynarca Gain’in “Ev Hapsi” dizisiyle dönüyor

“Ev Hapsi” Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin yayın tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi verilmemiş olsa da, çekimlerin başlamasıyla birlikte detayların yakın zamanda netleşmesi bekleniyor. Gain, "Ev Hapsi" ile birlikte hem Oktay Kaynarca’yı hem de güçlü bir kadroyu izleyicilerle buluşturarak dijital dünyada ses getirmeyi hedefliyor.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi "Ev Hapsi" hakkında daha fazla bilgi ve gelişmeler için takipte kalın!

KAYNAK: Birsen Altuntaş
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalpazan Dizisinin Merak Edilen Karakteri: Naz Kimdir? Adem’in Kızı Kim?

Kalpazan Dizisinin Merak Edilen Karakteri: Naz Kimdir? Adem’in Kızı Kim?