HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Şehrazat Dizisinin Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor: İsmail Hacıoğlu Başrolde!

Şehrazat Dizisinin Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor: İsmail Hacıoğlu Başrolde!

OGM Pictures’ın yeni projesi “Şehrazat” için hazırlıklar hızla devam ediyor. Star TV için çekilecek dizide başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu olurken, Şehrazat karakteri için Gülsim Ali, Dilan Çiçek Deniz ve Simay Barlas ile görüşmeler sürüyor. Çekimlerin önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehrazat Dizisinin Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor: İsmail Hacıoğlu Başrolde!

OGM’nin Yeni Projesi: Şehrazat

OGM Pictures, Star TV’de yayımlanacak yeni dizi “Şehrazat” için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “Sahipsizler” projesinin ardından, OGM’nin Star TV için hazırladığı bir diğer büyük proje olan “Şehrazat”, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

İsmail Hacıoğlu Başrolde

Dizinin başrolünde, başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu yer alacak. Hacıoğlu, dizide Şehrazat’ın idamdan kurtarmak için büyük fedakarlık yapacağı gazeteci Ferhat karakterine hayat verecek. Ancak Ferhat rolü için düşünülen diğer isimler henüz netlik kazanmış değil.

Şehrazat Rolü İçin Adaylar

Şehrazat karakteri için oyunculuk teklifleri Gülsim Ali, Dilan Çiçek Deniz ve Simay Barlas gibi popüler isimlere sunuldu. Henüz hangi kadın oyuncunun rolü alacağı kesinleşmiş değil ve son kararın yakında verilmesi bekleniyor.

Dizinin Diğer Oyuncuları

Dizide “Beybaba” karakterine usta oyuncu Tamer Levent hayat verecek. Kadroda ayrıca Mehmet Çevik ve Nazlıcan Demir de yer alacak. Yetenekli oyuncuların bir araya geldiği “Şehrazat”, seyirciyi etkileyici bir hikayeyle buluşturmayı hedefliyor.

OGM’nin Gelecek Projeleri

“Şehrazat” projesinin ardından, OGM Pictures "Kral Kaybederse", "Halef" ve "Fikriye" adlı diziler için hazırlıklarına devam edecek. Bu projeler arasında Halit Ergenç’in yer alacağı "Kral Kaybederse" ve Amasra’da çekilecek olan "Fikriye" dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gönül Dağı’nın Taner’i Kimdir? İşte Berk Atan’ın Biyografisi ve Kariyeri

Gönül Dağı’nın Taner’i Kimdir? İşte Berk Atan’ın Biyografisi ve Kariyeri