16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Genel Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağını Açıkladı

Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağını Açıkladı

Bülent Ersoy'un kendine hakaret etmesi sebebiyle, Tolgagan Karataş, suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tolgahan Karataş, Bülent Ersoy Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağını Açıkladı

Show TV'de yayınlanan "Dünya Güzellerim Tatilde" programının yıldızı Bülent Ersoy, ani bir kararla programdan ayrıldığını duyurdu. Ersoy, ayrılığının sebebini makyörü Tolgahan Karataş'ın uygunsuz davranışları olarak açıkladı.

Ersoy, "Sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisindeydi" şeklinde iddialarda bulundu. Karataş ise iddiaları kesin bir dille yalanladı. Instagram hesabından yaptığı açıklamada, hakkında ortaya atılan, tamamen asılsız olan iddialarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yaptı. 

Ünlü sanatçı tarafından cinsel şiddet içeren bir üslupla cinsel yöneliminin hedef alındığını söyledi. Konakladığı yerde farklı insanlarla birliktelik yaşadığı şeklinde ithamlara ateş püskürdü. Mesai saatleri dışındaki hayatının kendisine ait olduğu vurgusunu yaptı. Diğer bütün iddiaları kesinlikle reddettiğini ve açıklamada yer alan tüm hakaretlere ilişkin hukuki haklarını sonuna kadar savunacağını belirtti. 

Karataş, açıklamasında, bu tür ağır ve dayanıksız ithamların, kişilik haklarına ciddi şekilde zarar verdiğini söyledi. Ersoy'un basına yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle var olan hakaretlere ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yineledi. Manevi tazminat haklarını kullanacağını da belirtti. 

Diva'nın iftiralarının arka planında yatan gerçeklerin de kamuoyunca bilinmesi gerektiğine inandığını ifade etti. Bahsi geçen kişinin yapımdan ayrılma isteği için bu durumu bahane ederek şahsına yönelik iftiralar atmayı seçtiğini iddia etti. 

Bu tür mesnetsiz suçlamalarla profesyonel ve kişisel itibarının zedelenmeye çalışmasını kabul etmeyeceğini bildirdi. Hukuki olarak da karşılıksız kalmayacağını duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’deki Elektrik Akımı Olayında Gözaltına Alınan 27 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’deki Elektrik Akımı Olayında Gözaltına Alınan 27 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sponsorlu bağlantılar