Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Genel Yayla İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Yayla Boykot Mu? Yayla Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Yayla İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Yayla Boykot Mu? Yayla Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Yayla, Türkiye’de en çok bilinen bakliyat markalarından biridir ve geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Son dönemde Yayla'nın sahibi, İsrail ile bağlantısının olup olmadığı ve boykot edilmesi gerekip gerekmediği gibi sorular gündeme gelmiştir. Peki, Yayla kimin, İsrail malı mı ve boykot edilmesi gereken bir marka mı? İşte tüm soruların cevapları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yayla İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Yayla Boykot Mu? Yayla Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Yayla İsrail Malı mı?

Hayır, Yayla İsrail malı değildir. Yayla, 1983 yılında kurulan Yayla Agro Gıda Sanayi ve Nakliyat A.Ş. bünyesinde yer alan bir markadır. Türkiye merkezli bir firmadır ve bakliyat, pirinç, mercimek gibi ürünler üretmektedir. Yayla’nın İsrail ile herhangi bir ticari bağlantısı bulunmamaktadır.

Yayla Sahibi Kimdir?

Yayla, 1983 yılında Durukan Gıda adıyla kurulan ve günümüzde Yayla Agro Gıda Sanayi ve Nakliyat A.Ş. olarak faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirketin sahibi Türk sermayeli olup, kurucusu ve yöneticileri de Türk iş insanlarıdır. Yayla, Türkiye’nin önde gelen bakliyat markalarından biri olarak büyümeye devam etmektedir.

Yayla Boykot Mu?

Yayla’ya yönelik organize edilmiş bir boykot kampanyası bulunmamaktadır. Yayla, tamamen Türk sermayeli bir markadır ve İsrail ile ticari ya da yatırım bağlantısı yoktur. Boykot edilmesi gerektiğine dair sosyal medyada zaman zaman iddialar ortaya atılsa da, Yayla’nın İsrail ile bir ilgisi olmadığı için bu iddiaların bir dayanağı bulunmamaktadır.

Yayla Türk Malı mı?

Evet, Yayla Türk malıdır. 1983 yılında Türkiye’de kurulan Yayla Agro Gıda bünyesinde, bakliyat ve gıda ürünleri üretimi gerçekleştiren bir markadır. Türkiye’de yerli üretim yaparak, ülkenin çeşitli illerinde bayilik ağı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yayla Hangi Ülkenin Markasıdır?

Yayla, %100 Türk markasıdır. Yayla Agro Gıda, Türkiye merkezli bir şirkettir ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde ürettiği bakliyat ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazarlara sunmaktadır. Bazı ürünleri, örneğin mercimek, Kanada’dan ithal edilse de, markanın temeli ve üretimi Türkiye’dedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özsüt İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Özsut Boykot Mu? Özsut Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları

Özsüt İsrail Malı mı, Sahibi Kimdir? Özsut Boykot Mu? Özsut Türk Malı mı? Tüm Soruların Cevapları