08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajları

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajları

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları paylaşılmaya başlandı. İşte, o kara geceye dair anılar ve paylaşımlar!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajları

15 Temmuz mesajları sabah saatlerinden itibaren paylaşılmaya başlandı. Politika, iş dünyası ve sanat camiasından öne çıkan pek çok isim sosyal medya üzerinden 15 Temmuz mesajını yayımladı.

15 Temmuz Mesajları Duygulandırdı

15 Temmuz 2016 tarihinde gece yarısına doğru FETÖ mensuplarınca Türkiye'ye karşı düzenlenen hain darbe girişimi sonucu yüzlerce sivil vatanını korumak üzere caddelere dökülmüş ve hayatını kaybederek şehit düşmüştü.

Halk ve emniyet güçleri tarafından bastırılan darbe girişiminin üzerinden tam 8 yıl geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edildi. Hatta pek çok kurum ve işletmenin adı bu şekilde değiştirildi. (İstanbul Esenler Otogarı gibi)

Bugün 15 Temmuz yıldönümü... Tüm Türkiye bir kez daha o kara geceyi ve kayıplarımızı anıyor. İşte, paylaşılan mesajlardan bazıları!

"15 Temmuz; devlet ve milletin ihanetin karşısında omuz omuza durup yedi düvele meydan okuduğu tarihî bir zaferdir.

O gece, ateş çemberini göğsünde söndüren, gül bahçesine girercesine şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

"Türk Milleti, birlik ve beraberliğini sağladığı sürece içteki ve dıştaki düşmanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır! Şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

"Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

"Vatan için, Bayrak için, Millet için korkusuzca, gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kariyerini Yurt Dışında Sürdüren Can Yaman, Yeni Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi

Kariyerini Yurt Dışında Sürdüren Can Yaman, Yeni Sevgilisiyle Dudak Dudağa Görüntülendi

Sponsorlu bağlantılar