16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem 3 Şehirde Mega Deprem Beklentisi! Uzman İsim Uyardı

3 Şehirde Mega Deprem Beklentisi! Uzman İsim Uyardı

Ünlü deprembilimci, 3 şehir için deprem uyarısında bulundu. O kentlerde 'Mega deprem' bekleniyor! İşte, detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 Şehirde Mega Deprem Beklentisi! Uzman İsim Uyardı

Türkiye’nin önde gelen deprembilimcilerinden Övgün Ahmet Ercan'ın 'Mega deprem' açıklaması toplumda büyük bir panik yaratırken, 3 kente dikkat çeken uzman isim, vatandaşları önceden bilgilendirip uyardı.

3 Şehirde Mega Deprem Bekleniyor

Türkiye'nin dört bir yanı depremlerle sarsılıyor. Son olarak Adana ve Antalya'da yaşanan Akdeniz kuşağı depremlerinin ardından, pek çok yer bilimci uzman isimden peş peşe açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür ise sıklıkla büyük Marmara depreminin ihtimalinden bahsediyor. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 'Mega deprem' beklenen 3 şehri açıklayan Ercan, "Güçlü yapılar için önce güçlü ekonomi, Yoksul ülkelerde deprem afete dönüşür" sözleriyle önemli bir noktaya değindi.

İstanbul'u da mega deprem beklenen 3 şehir arasında sayan Ercan, "İstanbul'da ivedi deprem beklentisi için hiçbir bilimsel gösterge yok" diyerek bir nebze olsun yüreklere su serpti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, büyük ölçekli depremin beklendiği diğer 2 şehir arasında San Fransisko ve Tokyo'yu da saydı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran Lideri Pezeşkiyan’ın Sağ Kolu İstifa Etti

İran Lideri Pezeşkiyan’ın Sağ Kolu İstifa Etti

Sponsorlu bağlantılar