19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Abdüllatif Şener'in Oğlu Tutuklandı

Abdüllatif Şener'in Oğlu Tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, anneannesini rehin aldıktan sonra öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında yürütülen soruşturmayı tamamladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdüllatif Şener'in Oğlu Tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında yürütülen soruşturmayı tamamladı. Bedirhan Şener, anneannesini rehin aldıktan sonra silahla vurularak öldürmekle suçlanıyor. Soruşturma kapsamında, ‘Üst Soya Karşı Kasten Öldürme’ ve ‘Üst Soya Karşı Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ suçlarından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

31 Temmuz'da yaşanan olayda, Bedirhan Şener, Ankara'da anneannesi Leyla Çetiner ile yaşadığı tartışmanın ardından onu rehin alarak öldürmüştü. Olay sonrası mahkeme, Şener'e kontrol ve yurt dışı yasağı getirmişti.

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Bedirhan Şener, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek 3 hafta süreyle gözetim altında tutulmuştu. Ancak hastane tarafından hazırlanan raporda, Şener'in akıl hastalığı ya da zayıflığının bulunmadığı ve cezai sorumluluğunu etkileyen bir durum olmadığı belirtildi. Raporda, Şener'in suçun hukuki anlamını algılayabildiği ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin tam olduğu vurgulandı.

Bu rapor doğrultusunda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bedirhan Şener'i mahkemeye sevk etti. 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Şener, cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayvalık'ta 3 Günlük Tatil Sonrası Uzun Kuyruklar

Ayvalık'ta 3 Günlük Tatil Sonrası Uzun Kuyruklar

Sponsorlu bağlantılar