20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Amatör Müzisyen Evinde Hayatını Kaybetti

Amatör Müzisyen Evinde Hayatını Kaybetti

Kadıköy'de yaşayan 40 yaşındaki amatör müzisyen Çınar Ersanlı, evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amatör Müzisyen Evinde Hayatını Kaybetti

İstanbul Kadıköy'de makine mühendisi ve amatör müzisyen olarak tanınan 40 yaşındaki Çınar Ersanlı, evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı şekilde ölü bulundu.

Olay, 18 Ağustos Pazar gecesi saat 23.00 sularında Fenerbahçe Mahallesi Saldıray Sokak'taki 15 katlı bir binanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, 17 Ağustos Cumartesi gününden itibaren Çınar Ersanlı'dan haber alamayan yakınları, daire kapısını çaldı ancak yanıt alamayınca çilingir yardımıyla içeri girdi.

Eve girdiklerinde, Ersanlı'yı salonda elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde hareketsiz yatarken bulan yakınları, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ersanlı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ersanlı'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze, İzmir'de defnedildi.

Olayla ilgili bilgi veren bir mahalle sakini, “Cumartesi gecesi ya da akşam saatlerinde iki şüpheli gördük. Hırsız olabileceklerini düşündük, bir şeyler yazıp mesaj attılar ve ardından binaya girdiler. Pazar günü Ersanlı'ya ulaşamayan yakınları çilingir yardımıyla eve girdi. İçeri girdiklerinde elleri, ayakları ve ağzı bantlanmış halde buldular. Polis geldi ve cenaze götürüldü. Annesi çok ağladı. Evlenip boşanmış, dört üniversite bitirmiş, makine mühendisi ve müzisyendi. Yazık oldu.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilruba K.'nin Tahliye Kararı Verildi, Tutukluluk Durumu Devam Edecek

Dilruba K.'nin Tahliye Kararı Verildi, Tutukluluk Durumu Devam Edecek

Sponsorlu bağlantılar