16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem ANTALYA Teknofest Akdeniz'in İlk Gününde 1,5 Milyon Başvuru Gerçekleşti

ANTALYA Teknofest Akdeniz'in İlk Gününde 1,5 Milyon Başvuru Gerçekleşti

Dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, 5-8 Eylül tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ANTALYA Teknofest Akdeniz'in İlk Gününde 1,5 Milyon Başvuru Gerçekleşti

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor. Türkiye turizminin merkezi Antalya'da gerçekleştirilen etkinlik, teknoloji yarışmalarının finallerine ev sahipliği yapıyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın da katıldığı etkinlikte, yapay zekadan helikopter tasarımına kadar geniş bir yelpazede 25 teknoloji yarışması gerçekleştiriliyor.

Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan etkinlikte, 49 ana kategori ve 127 alt kategoride düzenlenen yarışmalara toplamda 1 milyon 650 bin başvuru alınırken, Antalya'da yapılacak 25 teknoloji yarışmasına ise 1 milyon 500 binin üzerinde başvuru yapıldı.

Festivalde, yapay zekadan biyoteknolojiye, tarım teknolojilerinden haberleşme alanına kadar çeşitli teknoloji projeleri yarışıyor. TEKNOFEST Akdeniz’in ilk gününde Selçuk Bayraktar, ANFAŞ fuar alanındaki stantları ziyaret ederek yarışmacılarla sohbet etti ve fotoğraflar çekildi.

Etkinlik boyunca Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmaları tarafından eğitimler, paneller ve sunumlar düzenlenecek. Festival alanına giriş tamamen ücretsiz ve 7 yaş altı ziyaretçilerden kayıt istenmiyor. Teknoloji tutkunları, yarışmaları takip etmek ve hızlı giriş yapmak için www.teknofest.org web sitesinden online kayıt yaptırabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'un Yeni Orta Sahası Philip Billing Kimdir?

Trabzonspor'un Yeni Orta Sahası Philip Billing Kimdir?

Sponsorlu bağlantılar