Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Gündem Bebek Katili Çete Hakkında Kan Donduran Detaylar! İddianamede Adı Geçen İstanbul'daki O Hastaneler!

Bebek Katili Çete Hakkında Kan Donduran Detaylar! İddianamede Adı Geçen İstanbul'daki O Hastaneler!

Yeni doğan bebekleri başka hastanelere sevk ederek kazanç sağlayan, ihmaller ve sonucu ve kasti olarak bebeklerin ölümüne yol açan çete kan dondurdu! İşte, bebek katili çete ile çalışan İstanbul'daki hastaneler!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebek Katili Çete Hakkında Kan Donduran Detaylar! İddianamede Adı Geçen İstanbul'daki O Hastaneler!

İstanbul'da büyük skandal! İçinde doktor ve hemşirelerin de bulunduğu bir çete, yeni doğan sağlıklı bebeklerin ölümüne yol açıyor ya da ölmek üzere olan bebeklerin ailelerinden para koparmak için onları zorla yaşatıyor. Bu kan donduran olayın ortaya çıkmasının ardından, bebek katili çete hakkında soruşturma başlatıldı.

Bebek Katili Çete ile Çalışan Hastaneler

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, yeni doğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan çete hakkında iddianame hazırladı. 47 şüphelinin yer aldığı iddianamede 5 kişi müşteri olarak yer aldı.

İddianame ve raporda, yüzde 90 yeni doğan bebeğin hayatını kaybettiği bilgisi geçti. 

Şüpheli doktor Fırat Sarı'nın elebaşısı olduğu suç örgütünün anlaşmalı olarak çalıştığı hastaneler şunlar: 

Akabe Sağlık Tesisleri AŞ'ye ait özel Avcılar Hospital Hastanesi, Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri AŞ'ye ait Özel Avrupa Şafak Hastanesi ve Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Medilife Sağlık Hizmetleri ve Yonca Sağlık Hizmetlerine bağlı Özel Bağcılar Medilife Hastanesi ve Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Refik Arslan AŞ'ye bağlı Özel Bağcılar Şafak Hastanesi, Beymed AŞ'ye ait Özel Birinci Hastanesi, Doğamed AŞ'ye ait Özel Doğa Hospital Hastanesi, Reyap AŞ'ye ait Özel Reyap İstanbul Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi, Ekip Sağlık AŞ'ye ait Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Esenler Güney Hastanesi ve Silivri Kolan Hastanesi.

Çetenin bu hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerini kiralayarak işletmesini devraldığı ve söz konusu hastanelerden tamamında doktorlar yerine hemşirelerin sağlık hizmeti sunduğu aktarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hepsiburada Kazak Şirkete Satılıyor

Hepsiburada Kazak Şirkete Satılıyor