20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Erdoğan, Mahmud Abbas'a Tepki Gösterdi! Özür Dilemesi Gerekiyor

Erdoğan, Mahmud Abbas'a Tepki Gösterdi! Özür Dilemesi Gerekiyor

Rize’de konuşan Cumhurbaşkanı, Filistin Devlet Başkanı’na sert tepki gösterdi. Mecliste konuşması için davet ettiklerini ancak gelmediğini belirtti. İşte, detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan, Mahmud Abbas'a Tepki Gösterdi! Özür Dilemesi Gerekiyor

Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda ilginç açıklamalar yaptı. Rize’deki buluşmada katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı, Mahmud Abbas ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

İlk olarak Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde yaptığı konuşmayı eleştirdi. Böyle bir ismin kongrede konuşmasının büyük akıl tutulması olduğunu söyledi. ABD adına biz utandık, dedi.

Daha sonra sözlerine Filistin Devlet Başkanı ile devam etti. Bazı partilerin Filistin Devlet Başkanı’nın davet edilmesi gerektiğini söylediğini, ancak davetin çok önceden yapıldığını söyledi. Buna rağmen Mahmud Abbas’ın daveti kabul etmediğini ve meclise gelmediğini sözlerine ekledi.

Davete icabet etmediği için Abbas’ın özür dilemesi gerektiğini dile getirdi. Türkiye’nin Filistin davasını her zaman savunmaya devam edeceğini de net şekilde vurguladı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat Kararının Gerekçesi Belli Oldu!

Dilan Polat Kararının Gerekçesi Belli Oldu!

Sponsorlu bağlantılar