HABER.COM
Haber.com Gündem Fethullah Gülen'in Ölümünü Doğrulayan Bakan Fidan'dan FETÖ Üyelerine Önemli Çağrı

Fethullah Gülen'in Ölümünü Doğrulayan Bakan Fidan'dan FETÖ Üyelerine Önemli Çağrı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm haberinin doğrulandığını açıklayarak, FETÖ üyelerine önemli bir çağrıda bulundu. İşte, Bakan Fidan'ın o açıklamaları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethullah Gülen'in Ölümünü Doğrulayan Bakan Fidan'dan FETÖ Üyelerine Önemli Çağrı

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'in vefatıyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İstihbarat kaynaklarımız ölümü doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri öldü. Milletimizin terörle mücadeledeki kararlılığı devam edecek.

Bu haber bizi rahatlamaya veya rehavete sürüklemeyecek. Bu, türünün nadir bir tehdidiydi. Gençlerimizi aldattı ve işe aldı ve onları kutsallıklarına ihanet eden bir makineye dönüştürdü.

Bu insanlar istihbarat servisleri tarafından değerlerine karşı silah olarak kullanılıyor. Bu ölümle üzerlerindeki büyünün kalkması gerekiyor. Onları bu ihanetten vazgeçmeye çağırıyorum. Bu yol iyi bir yol değil. Bu yolun sonu iyi bir son değil." dedi.

Bakan Fidan'dan FETÖ Üyelerine Önemli Çağrı

Bakan Fidan, bu kişilerin yurtdışındaki istihbarat örgütlerinin elinde büyük bir utançla kendi ülkelerine, milletlerine, değerlerine karşı silah olarak kullanıldığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Bu vefat vesilesiyle büyünün üzerlerinden kalkması ve onları ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye, devletlerine ve milletlerine karşı çalışmaktan vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değildir. Bu yolun sonu iyi bir son değildir. Milletimiz ve devletimiz her türlü terör örgütüyle mücadele ettiği gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecektir. Yol yakınken geri dönmeyi bilmeliler.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Hakim, Başsavcı Vekili ve Mahkeme Başkanının Skandal İlişkisi! Başsavcı Uyuşturucu Baronu Çıktı!

Adana'da Hakim, Başsavcı Vekili ve Mahkeme Başkanının Skandal İlişkisi! Başsavcı Uyuşturucu Baronu Çıktı!