16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem FETÖ Borsası İle Adını Duyuran Binali Camgöz Türkiye'ye İade Edildi!

FETÖ Borsası İle Adını Duyuran Binali Camgöz Türkiye'ye İade Edildi!

FETÖ Borsası ile adını duyuran Camgöz çetesi lideri Binali Camgöz’ün Türkiye’ye iade edildiği öğrenildi. Camgöz, kırmızı bültenle aranıyordu…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FETÖ Borsası İle Adını Duyuran Binali Camgöz Türkiye'ye İade Edildi!

Son dakika haberi: Karadağ'da bulunan ve pek çok suçtan hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkartılan Camgöz çetesi lideri Binali Camgöz, Türkiye'ye iade edildi. Camgöz, cinayet, adam kaçırma gibi pek çok suçtan aranıyordu.

Binali Camgöz Türkiye'ye İade Edildi

Karadağ asıllı Sırp Jovan Vukotic'in infazında da adı geçen Camgöz'ün güvenlik tehdidi olduğu gerekçesiyle Karadağ'dan Türkiye'ye gönderildiği ortaya çıktı. Binali Camgöz'ün Gürcistan'da bir süre saklanıp, 2 sene önce Karadağ'da yakalandığı biliniyor.

Türkiye'de adını İzmir'deki 'FETÖ Borsası' ile duyuran Camgöz, liderliğini yaptığı suç örgütüyle İzmir'de çok sayıda eylem gerçekleştirmişti. Cinayet, gasp, adam yaralama, adam kaçırma gibi eylemleri için şimdi İzmir'deki mahkemelerde yargı karşısına çıkacak.

İzmir’deki FETÖ borsasında da Serkan Kurtuluş ile birlikte yer alan Binali Camgöz hakkındaki soruşturma sürüyor. 2 yıl önce İstanbul'da Jovan Vukotic'in infazında etkin bir rolünün olduğu bilinen çete lideri Türkiye'ye getirilmek üzere uçağa bindirildi. Türk yetkililer Camgöz'ü İzmir'e getirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş’ta Omar Colley Vedası! Lugano Maçının Ardından PAOK’a Transfer Oldu

Beşiktaş’ta Omar Colley Vedası! Lugano Maçının Ardından PAOK’a Transfer Oldu

Sponsorlu bağlantılar