Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel Gözaltına Alındı

Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel Gözaltına Alındı

Gazeteciler Timur Soykan ve , 10 Nisan 2025 tarihinde gözaltına alındı. Soykan ve Ağırel'in Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne ifade vermeleri bekleniyor.

10.04.2025 08:25 | Son Güncelleme : 10.04.2025 09:35

Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltı sırasında evlerinde aramalar yapıldı ve telefon ile bilgisayarlarına el konuldu. İkilinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü ve Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne ifade vermeleri planlandığı bildirildi.

Açıklama Bekleniyor

Timur Soykan, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından hastaneden ayrıldı. Gözaltı gerekçesine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu gözaltıların iktidarı eleştiren gazetecilere gözdağı vermek amacıyla yapıldığını ve gazeteciliğin suç olmadığını vurguladı.

Sıradaki Haber Yükleniyor