HABER.COM
Haber.com Gündem İstanbul Beyoğlu’nda Akılalmaz Kırbaç Partisi: Skandal Gecenin Detayları Ortaya Çıktı

İstanbul Beyoğlu’nda Akılalmaz Kırbaç Partisi: Skandal Gecenin Detayları Ortaya Çıktı

İstanbul Beyoğlu’nda bir gece kulübünde düzenlenen skandal parti, polisin baskınıyla ortaya çıktı. Akılalmaz kırbaç partisi olarak adlandırılan gecede yaşananlar, ahlaka ve hukuka aykırı bir şekilde gerçekleşti. Baskın sırasında kafesin içine koyulmuş bir kadının, köle gibi muamele görerek parayla kırbaçlatıldığı tespit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonun detayları gün yüzüne çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Beyoğlu’nda Akılalmaz Kırbaç Partisi: Skandal Gecenin Detayları Ortaya Çıktı

İnternet Sitesi Üzerinden Müşteri Toplamışlar

Polisin başlattığı araştırma sonucunda, Tolga T. (33) ve Laden S. (29) isimli şüphelilerin bir internet sitesi aracılığıyla cinsel içerikli müstehcen partiler düzenlediği tespit edildi. Yapılan takipte, internet sitesi üzerinden parti için 250 TL karşılığında biletlerin satıldığı ve müşterilerin partiye bu yolla katılım sağladığı ortaya çıktı.

Polis, Müşteri Gibi İletişime Geçti

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerle müşteri kılığına girerek irtibata geçti ve partinin yapılacağı yeri öğrendi. Alınan bilgiler doğrultusunda, Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Mis Sokak’taki gece kulübüne saat 20.30 sıralarında savcılıktan alınan arama izinleriyle baskın düzenlendi.

Parayla Kadınları Kırbaçlattılar

Baskın sırasında gece kulübünde hayasız ve müstehcen hareketlerin sergilendiği görüldü. Polis ekipleri, demir kafesin içinde kilitli tutulan bir kadını kurtarırken, köle gibi davranılan başka bir kadının ise katılımcılar tarafından kırbaçlandığını tespit etti. Partinin genel atmosferi ve yaşananlar, izleyenlerin tepkisini topladı.

32 Kişi Gözaltına Alındı

Polis baskını sonrası gece kulübü işletmecisinin de aralarında bulunduğu toplam 32 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde, partide kullanılan malzemelere de el konuldu. Gözaltına alınanlardan 23’ü ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Partinin organizatörleri ve çalışanlarından oluşan 9 kişi ise adliyeye sevk edildi.

8 Şüpheli Tutuklandı

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Organizasyonun detayları ve şüphelilerin cinsel içerikli partileri organize etme yöntemleri üzerine soruşturmalar devam ediyor. Skandalın sorumluları adalet önünde hesap verecek.

Akılalmaz kırbaç partisinin ayrıntıları ortaya çıktı

Yabancı Uyruklu Müşterilere Sınırdışı Kararı

Serbest bırakılanlar arasında 4'ü kadın, 4'ü erkek olmak üzere 8 yabancı uyruklu kişi, deport işlemleri için İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. Yabancı uyruklu müşterilerin partilere nasıl dahil olduğu ve ülkeden gönderilme süreci de soruşturmanın bir parçası olarak ele alınıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit TUSAŞ Çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz Kimdir? Türk Savunma Sanayisinin Kahraman Şehidi

Şehit TUSAŞ Çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz Kimdir? Türk Savunma Sanayisinin Kahraman Şehidi