19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Murat Ağırel, Ölüm Tehdidi Video Paylaştı: 'İnfaz Emri Verilmiş'

Murat Ağırel, Ölüm Tehdidi Video Paylaştı: 'İnfaz Emri Verilmiş'

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine yönelik ölüm tehdidini içeren bir videoyu paylaştı ve videoda açıkça "öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği" belirtiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Murat Ağırel, Ölüm Tehdidi Video Paylaştı: 'İnfaz Emri Verilmiş'

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel, kendisine gönderilen ve ölüm tehdidi içeren bir videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Ağırel, videoda açıkça öldürülmesi için bir ihale açıldığı ve infaz emrinin verildiğinin belirtildiğini ifade etti.

Ağırel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medyada bir şahıs tarafından yayımlanan ve bana gönderilen videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor. Bu videoyu şimdi sizlerle paylaşıyorum."

Ağırel, daha önce de benzer tehditler aldığını ve bu durumu yetkililere defalarca ilettiğini söyledi. Evinde sürekli gözetlenme ve çöplerinin karıştırılması gibi tehditlerin gerçekliğini gözler önüne serdiğini belirtti. Ayrıca, kitaplarının toplatılması için baskılar yapıldığını, evinin önünde nöbet tutulduğunu ve ardı ardına davalar açıldığını aktardı.

Ağırel, "Her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum. Bugünkü tehdidin ciddiyeti ne olursa olsun, bu ülke için mücadele ederken ve kamuoyunu bilgilendirmek benim görevimdir," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kira Artış Oranı Açıklandı

Kira Artış Oranı Açıklandı

Sponsorlu bağlantılar