Okullarda Ara Tatil ve Ramazan Bayramı Tatili Birleşti: Peki Cuma Günü Okul Var Mı?

Okullarda Ara Tatil ve Ramazan Bayramı Tatili Birleşti: Peki Cuma Günü Okul Var Mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre, öğrenciler 31 Mart itibarıyla ara tatile çıkacak. 4 Nisan'a kadar sürecek bu , 2025 yılında ile de denk geliyor. Yarın ise (28 Mart 2025 Cuma) okullar değil.

27.03.2025 18:00 | Son Güncelleme : 27.03.2025 18:04

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre, öğrenciler 31 Mart itibarıyla ara tatile çıkacak. 4 Nisan'a kadar sürecek bu tatil, 2025 yılında Ramazan Bayramı ile de denk geliyor. Bayramın 30 Mart Pazar günü başlaması, öğrenciler için çifte tatil anlamına geliyor.

Yarın Okullar Tatil mi?

Ara tatil 31 Mart Pazartesi günü başlayacağı için 29 Mart Cuma günü okullar normal şekilde eğitimine devam edecek. Henüz okulların yarım gün olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak mevcut takvime göre, öğrenciler cuma günü son ders zilinin ardından hem ara tatil hem de bayram tatiline girmiş olacak.

Hem ara tatil hem de bayram tatili sona erdikten sonra öğrenciler 7 Nisan Pazartesi günü ders başı yapacak. Tatillerin birleşmesi, öğrenciler ve öğretmenler için dinlenme süresini uzatırken, bayram coşkusunun da daha uzun yaşanmasını sağlayacak.

Sıradaki Haber Yükleniyor