Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel yoğun bir programa katılıyor. Sabah saatlerinde Anıtkabir’de gerçekleştirilen resmî törene iştirak eden Özel, burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı.
Özel'in 23 Nisan Programı
Özel’in 23 Nisan programı, saat 14.00’te Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na katılımıyla devam edecek. CHP liderinin burada bir konuşma yapması ve özellikle demokrasi, milli irade ve çocukların geleceği konularında mesajlar vermesi bekleniyor.
Günün dikkat çeken etkinliklerinden biri de saat 17.00’de başlayacak olan Anıtkabir yürüyüşü olacak. CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüş, tarihi Birinci Meclis binası önünden başlayacak.
Meclis Resepsiyonuna Katılmayacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan akşamı TBMM'de düzenlenecek olan geleneksel resepsiyona ise katılmama kararı aldı. Özel'in bu kararı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’tan bu yana süren tutukluluğuna tepki olarak aldığı bildirildi.