08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Ünlü İş İnsanı Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü İş İnsanı Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü iş insanı Ali Bahar, tekneden düştüğü sırada başına pervane çarpması sebebiyle hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü İş İnsanı Tekne Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazası sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti. 

Pervane Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Bahar'ın, kendi teknesiyle seyir halindeyken denize düştüğü ve pervaneye çarpması sonucu ağır yaralandığı öğrenildi. Aynı zamanda Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı görevini de yürüten Bahar, kazanın ardından sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahar kurtarılamadı. 

Pervane Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti 

Ali Bahar'ın, teknesiyle denizde seyir halindeyken düşerek pervaneye çarpması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Trajik kaza, Antalya iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. 

Ali Bahar Kimdir? 

1969 yılında Antalya Şarampol'de doğan Ali Bahar, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bahar, ayrıca Pedagojik Formasyon Eğitimi diplomasına sahipti. 

Üniversite eğitiminin ardından saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çalıştı. Askerlik dönüşündeyse ticaret hayatına atılarak babasının tavukçuluk, süt ürünleri ve et gıdaları işine girdi. 

Ali Bahar, Bahar Gıda Grup, Bahar Gıda, Bah-Et, BHR Süt Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş dünyasında önemli bir konumdaydı. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyeliği, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ATSO Meclis Üyeliği gibi birçok önemli görevde bulundu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donör son anda kök hücre naklinden vazgeçti! 20 yaşındaki genç hayata tutunamadı

Donör son anda kök hücre naklinden vazgeçti! 20 yaşındaki genç hayata tutunamadı

Sponsorlu bağlantılar