16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı: Elon Musk’tan Övgüler Yağdı

Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı: Elon Musk’tan Övgüler Yağdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na damga vuran milli sporcu Yusuf Dikeç, sosyal medyadan annesini paylaştı. Elon Musk'tan o paylaşıma övgü dolu bir yorum geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı: Elon Musk’tan Övgüler Yağdı

Türkiye ve dünya O'nu konuşuyor. 51 yaşındaki emekli jandarma astsubayı ve atıcılık sporcusu Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalyayı ülkeye getirdi. Dikeç'i tüm dünyada fenomen haline getiren ise atış yaparken takındığı rahat tavır ve meşhur Dikeç pozuydu.

Olimpiyatlar bitip de yuvaya dönen sporcular, hem ülkelerinde hem de sosyal medyada büyük bir coşkuyla karşılandı. Yusuf Dikeç de sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden.

Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı

X hesabını aktif kullanan gümüş madalyalı milli sporcumuz, platformun patronu Elon Musk ile yakın dost oldu. Musk ile sık sık paylaşım ve yorumlarda bulunan Dikeç, son olarak X hesabından annesiyle olan bir pozunu paylaştı.

Bu paylaşım Türk kullanıcılardan eleştiriler aldı. "En değerlim - My most precious" notuyla annesini paylaşan Dikeç'e X kullanıcıları "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız. Lütfen bu paylaşımı silin" tarzında yorumlar yaptı.

Elon Musk ise o paylaşıma övgüler yağdırdı.

Elon Musk Övgüler Yağdırdı

Yusuf Dikeç’in annesiyle birlikte verdiği poz, X’te geniş yankı uyandırdı. Elon Musk’ın o paylaşıma yorumu, "Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum" şeklinde oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Ahlat'ta Toplanıyor: Gündemde Neler Var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Ahlat'ta Toplanıyor: Gündemde Neler Var?

Sponsorlu bağlantılar