16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz üçüncü kez partner oldu

Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz üçüncü kez partner oldu

Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz üçüncü kez partner oldu. İkili, Darmaduman dizisi ve Lefter filminden sonra üçüncü kez aynı projede bir araya gelecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz üçüncü kez partner oldu

Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz, şimdilik adı sır gibi saklanan yeni bir projede üçüncü kez partner olacak. Yeni proje müjdesi, ikilinin hayranlarını sevinçten havalara uçurdu. Ekranların en sevilen oyuncularının özel hayatları hakkında şöyle de bir detay var:

29 yaşındaki Malbora, 10 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde sona erdirmişti. 26 yaşındaki Şaşmaz ise eski sevgilisi ünlü oyuncu Cemre Baysel ile tekrar barışmıştı.

Festival Filminde Üçüncü Kez Partner Olacaklar

Konumuza dönecek olursak; NOW’ın Darmaduman dizisinde ilk kez birlikte kamera karşısına geçen Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz ikilisi, burada canlandırdıkları aşık çiftle hayran kitlesini epey genişletti. Sonrasında ise Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminde yine bir araya gelmişlerdi.

Malbora, filmde Fenerbahçe’nin efsanesi Lefter’in aşık olduğu kadına, Şaşmaz ise bir diğer efsane futbolcu Metin Oktay’a hayat vermişti.

Gerçek hayatta da çok iyi arkadaş olan ikili, Soner Caner'den gelen festival filminde birlikte oynamayı kabul etti.

Yeni festival filminin hazırlıkları Eylül sonunda başlayacak. Çekimler ise Kasım'da tamamlanacak. Film projesi nedeniyle iki oyuncu da yeni sezon dizi tekliflerini geri çevirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cristian Medina Fenerbahçe Yolcusu! Fred’e Alternatif Geliyor

Cristian Medina Fenerbahçe Yolcusu! Fred’e Alternatif Geliyor

Sponsorlu bağlantılar