19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Peker Açıkalın'ın Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama!

Peker Açıkalın'ın Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama!

Avrupa Yakası dizisinde Gaffur karakterini canlandırarak kendini Türk izleyicisine sevdiren Peker Açıkalın için beyin kanaması geçirdiği ifade edilmişti. Oyuncunun eşinden ilk açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Peker Açıkalın'ın Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama!

Peker Açıkalın uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak kalmıştı. Bugün erken saatlerde oyuncunun beyin kanaması geçirdiği yönünde birtakım iddialar yapıldı. 61 yaşındaki oyuncu Açıkalın'ın beyin kanaması sonucunda konuşma yetisini kaybettiği ve birtakım ameliyatlar geçireceği ortaya atıldı. Oyuncu, geçmişte 2011 yılında da kalp krizi geçirerek ölümün kenarından dönmüştü.

Oyuncunun eşi Çisem Açıkalın tarafından geçtiğimiz dakikalarda ilk açıklama geldi. Çisem Açıkalın, “Peker Açıkalın haberleri doğru değil. Evet 4 ay oldu, operasyon geçirdi ancak sağlığı gayet iyi. Yazılanlar gibi değil. Lütfen bu asılsız haberlere inanmayın. Eşim gayet iyi ve sağlıklı.” dedi.

Açıkalın, geçtiğimiz yıllarda Avrupa Yakası dizisinde Gaffur karakterini canlandırarak kendini Türk izleyicisine sevdirmeyi başarmıştı. Böylece büyük bir hayran kitlesinin de sahibi oldu. Oyuncu Avrupa Yakası'na ek olarak Gülcemal, Vezir Parmağı, Yahşi Cazibe, Türkler Çıldırmış Olmalı, Hababam Sınıfı Askerde ve Ekmek Teknesi gibi yapımlarda da boy gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandıra İlçesinde Denize Girmek Yasaklandı! 2 Plaj Yasaktan Muaf Sayıldı

Kandıra İlçesinde Denize Girmek Yasaklandı! 2 Plaj Yasaktan Muaf Sayıldı

Sponsorlu bağlantılar