16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat Taş Kağıt Makas'ın Savcı Arhan'ı Berk Bakioğlu Oldu

Taş Kağıt Makas'ın Savcı Arhan'ı Berk Bakioğlu Oldu

Kanal D’nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas'ın Savcı Arhan'ı Berk Bakioğlu oldu. Kadroya yeni oyuncular dahil oldu. İşte, detaylar…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taş Kağıt Makas'ın Savcı Arhan'ı Berk Bakioğlu Oldu

Kanal D’de Çarşamba akşamlarına damga vuran Taş Kağıt Makas dizisi yeni sezona bomba gibi bir hazırlık yapıyor. MF yapım imzalı dizi, Güney Kore’deki bir yapımdan ülkemize uyarlandı ve ilk sezonuyla beğeni topladı.

Kadrosunda; Ekin Koç, Ozan Güven, Serra Arıtürk, Burak Yörük, Yüsra Geyik gibi isimlerin yer aldığı diziye 2 sezonda Hande Doğandemir (Avukat Güneş) ve Uraz Kaygılaroğlu (Mafya Marko) dahil olmuştu. Kaygılaroğlu hikayede yalnızca 4 bölüm kalacak. 

Savcı Arhan Dengeleri Değiştirecek

Öte yandan, diziye genç, yakışıklı ve başarılı bir isim daha katıldı. O da, son kez Kardeşlerim dizisinde seyirci karşısına çıkan Berk Bakioğlu oldu.

Adliye koridorlarında tüm karizmasıyla salınacak olan Savcı Arhan, oldukça dürüst, prestijli ve adaletli bir Cumhuriyet Savcısı. Dizide hak, hukuk ve adaletin peşindeki kişilerin karşısındaki en büyük engeller arasında Emirkıran ailesi vardı.

Yeni sezonda yepyeni hikayelerle karşılaşacağımız Taş Kağıt Makas’a taze kanlar katıldı. Bakalım yeni avukat hanım, savcı bey ve mafya babası bu hikayeyi nasıl değiştirecek?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı: Elon Musk’tan Övgüler Yağdı

Yusuf Dikeç Annesini Paylaştı: Elon Musk’tan Övgüler Yağdı

Sponsorlu bağlantılar