22 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Arzum Onan Gönlünü Orkan Özkan'a Kaptırdı! Eski Eşi Mehmet Aslantuğ'dan Yanıt Gecikmedi

Arzum Onan Gönlünü Orkan Özkan'a Kaptırdı! Eski Eşi Mehmet Aslantuğ'dan Yanıt Gecikmedi

27 yıllık evliliklerini bitiren Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ cephesinde neler oluyor? Gönlünü Orkan Özkan'a kaptıran Onan'ın yeni ilişkisine eski eşi Aslantuğ bakın nasıl yorum yaptı?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arzum Onan Gönlünü Orkan Özkan'a Kaptırdı! Eski Eşi Mehmet Aslantuğ'dan Yanıt Gecikmedi

27 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz akşam 'Oscarlık Sahneler' oyununda karşılaştı. Arzum Onan, şu sıralar ABD'de yaşayan Türk iş insanı Orkan Özkan ile aşk yaşıyor. Magazin muhabirleri, Onan'ın eski eşi Mehmet Aslantuğ'a bu ilişkiyi sordu. Aslantuğ'un yanıtı birçok kişi tarafından oldukça 'medeni' bulundu.

Arzum İlk Bana Söyledi

50 yaşındaki güzel oyuncu, muhabirlerin Orkan Özkan'ı sorması üzerine, ilişkilerinin gayet güzel gittiğini, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Yaz tatilinin ardından Los Angeles'ta yaşayan sevgilisi Özkan'ın yanına giden, sonrasında Türkiye'ye dönen Onan, evlilik sorularına ise "Yok öyle bir şey" yanıtını verdi.

Mehmet Aslantuğ ise eski eşinin ilişkisinden haberdar olduğunu, "Arzum ilk bana haber vermişti, ilişkiyi biliyorum" yanıtıyla gündem oldu.

Örnek çiftler arasında gösterilen Onan ve Aslantuğ'un neden boşandığını birçok kişi merak ediyordu. Mehmet Aslantuğ bu soruya da "Bizimkisi yorgunluktu. Arzum öyle istedi ben de saygı duydum. Hayatımda kimse yok. Olsa açıklarım" yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 16 Pro Modellerinin Oyun Performansı Test Edildi: 'Üstün Verimlilik'

iPhone 16 Pro Modellerinin Oyun Performansı Test Edildi: 'Üstün Verimlilik'

Sponsorlu bağlantılar