19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Cristiano Ronaldo YouTube'da 20 Milyon Aboneye Ulaştı! MrBeast'in Rekorunu Kırdı

Cristiano Ronaldo YouTube'da 20 Milyon Aboneye Ulaştı! MrBeast'in Rekorunu Kırdı

YouTube'da 20 milyon aboneye ulaşan dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, MrBeast'in rekorunu elinden aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cristiano Ronaldo YouTube'da 20 Milyon Aboneye Ulaştı! MrBeast'in Rekorunu Kırdı

Beş kez Ballon d’Or ödülü kazanan ve dünya çapında futbol ikonu olan Cristiano Ronaldo, YouTube'da 20 milyon aboneye en hızlı şekilde ulaşan kişi olarak yeni bir rekor kırdı. Portekizli golcü, aynı kilometre taşına ulaşması iki yıldan fazla süren MrBeast'in elindeki önceki rekoru geride bırakarak bu başarıya sadece 24 saatte ulaştı.

Ronaldo’dan Abone Atağı

39 yaşındaki Ronaldo, Çarşamba günü "UR" adlı YouTube kanalını açtı ve ilk 90 dakika içinde kanalına hızla bir milyondan fazla abone çekti. Kanalı, hayranlarına "en büyük tutkusu" olan futbol hakkında içgörüler sağlamanın yanı sıra aile, sağlık, beslenme ve iş gibi konulara olan ilgi alanları da dahil olmak üzere saha dışındaki hayatına dair ipuçları sunmayı vaat ediyor. Ronaldo ayrıca kanalında çeşitli konuklarla sohbet edecek.

Ronaldo duyuruda "Bu projeyi hayata geçirmekten çok mutluyum. Uzun zamandır aklımdaydı ama sonunda onu gerçeğe dönüştürme fırsatımız var. Sosyal medyada hayranlarımla her zaman böyle güçlü bir ilişki kurmaktan keyif aldım ve YouTube kanalım bana bunu yapmam için daha da büyük bir platform sağlayacak ve onlar benim, ailemin ve birçok farklı konudaki görüşlerim hakkında daha fazla şey öğrenecekler” ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun YouTube'daki dikkat çekici yükselişi, çeşitli platformlarda 917 milyon takipçiye sahip olmasıyla sosyal medyada en çok takip edilen kişi statüsü göz önüne alındığında hiç de şaşırtıcı değil. 

YouTube kanalının lansmanı, yirmi yılı aşkın süren efsanevi kariyerine başka bir bölüm ekliyor. Bu süre zarfında Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi prestijli kulüplerde oynadı ve şimdi hem Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'ın hem de Portekiz milli takımının kaptanlığını yapıyor.

Ronaldo'nun abone sayısı hızla artmaya devam etse de, MrBeast 311 milyon aboneyle YouTube'da en çok takip edilen kişi olmaya devam ediyor. Ancak Ronaldo'nun hızlı yükselişi göz önüne alındığında, bu fark uzun süre kalmayabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Fidan 29 Ağustos'ta Brüksel'de Gymnich Toplantısına Katılacak

Bakan Fidan 29 Ağustos'ta Brüksel'de Gymnich Toplantısına Katılacak

Sponsorlu bağlantılar