HABER.COM
Haber.com Magazin Dilan Polat Gözaltında Felç Geçirdiğini İddia Etti: 'Çok Zordu, 3 Kez Bayıldım'

Dilan Polat Gözaltında Felç Geçirdiğini İddia Etti: 'Çok Zordu, 3 Kez Bayıldım'

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu, "hayasızca hareket" soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Serbest bırakıldıktan sonra Polat, sosyal medyadan duygusal bir açıklama yaparak, kısmi felç geçirdiğini ve zor bir süreçten geçtiğini ifade etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat Gözaltında Felç Geçirdiğini İddia Etti: 'Çok Zordu, 3 Kez Bayıldım'

'Hayasızca Hareket' Soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu hakkında, bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan videoları nedeniyle 'hayasızca hareket' suçlamasıyla re'sen soruşturma başlattı. Polat ve Doğu, dün gözaltına alındı ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polat'ın Gözaltı Süreci ve Açıklamaları

Gözaltından serbest bırakılan Dilan Polat, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yaşadıklarını anlattı. "Özür Dilerim" başlıklı paylaşımında Polat, kendisi ve kız kardeşi hakkında çıkan haberlere yanıt verdi ve olayın "utanç verici" olduğunu belirtti. Polat, "Kız kardeşim annem gibi gördüğüm birisi. Yanağını öpmek isterken yanlış anlaşıldı ve sonrasında polis geldi." dedi.

Felç İddiası ve Travma

Dilan Polat, yaşadığı olayın kendisinde ciddi bir travmaya neden olduğunu belirtti. Polat, "Dün kısmi felç geçirdim. 3 kez bayıldım. Çok zordu." şeklinde konuştu ve sürecin psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu ifade etti. Polis görünce korktuğunu ve yaşadıklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştığını da ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umut Hakkı Nedir? Bahçeli'nin Öcalan'a 'Umut Hakkı' Çağrısı: Terörle Mücadelede Yeni Bir Açılım mı?

Umut Hakkı Nedir? Bahçeli'nin Öcalan'a 'Umut Hakkı' Çağrısı: Terörle Mücadelede Yeni Bir Açılım mı?