20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman'ın başrollerinde olduğu 'Esas Oğlan' dizisinin çekimleri sona erdi. Romantik komedi türündeki yapım, izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar sunmaya hazırlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hadise'nin 'Esas Oğlan' Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Şenol Sönmez'in yönettiği ‘Esas Oğlan’ dizisinin çekimleri tamamlandı. Romantik komedi türündeki yapım, aşk hayatlarında sıkıntılar yaşayan ve tamamen farklı karakterlere sahip iki kadının doğru erkeği bulma mücadelesini anlatıyor. Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alınan bu eğlenceli dizi, izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Başrollerini Hadise ve Seda Bakan'ın üstlendiği dizinin çekimleri sona erdi ve ekip, bu süreçte yaşadıkları duyguları paylaştı. Seda Bakan, çekimlerin bitişi hakkında şu ifadeleri kullandı: “Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. ‘Esas Oğlan’ yaz aylarıma renk kattı ve çok keyif aldım. Hem eğlendik hem de işimizin sonucunu büyük bir merakla bekliyorum. Mutluyum ve heyecanlıyım.”

Hadise ise deneyimlerini şu sözlerle anlattı: “Bu süreç bana çok şey öğretti ve her anından keyif aldım. Bir karakteri canlandırmanın heyecanı bambaşka bir şey. Teklifi aldığımda ‘Bu iş Seda Bakan’sız olmaz' demiştim ve iyi ki de öyle demişim! Hem arkadaşım hem de meslektaşımla çalışmak harika bir deneyimdi. Ekip ve oyuncu arkadaşlarımla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum.”

Dizide Hadise ve Seda Bakan'a; Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu ve Bestemsu Özdemir gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Bu yıldız kadro, izleyicilere unutulmaz bir romantik komedi deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'da Ayrılık Resmiyet Kazandı: KAP'a Bildirildi

Trabzonspor'da Ayrılık Resmiyet Kazandı: KAP'a Bildirildi

Sponsorlu bağlantılar