18 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Magazin MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Eylül 2024? İçli Köfte Düellosunu Kim Kazandı?

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Eylül 2024? İçli Köfte Düellosunu Kim Kazandı?

MasterChef’te 12 Eylül Perşembe akşamı iki eleme adayı daha belli oldu. İşte, içli köfte düellosunu kazanan takım ve haftanın eleme adayları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Eylül 2024? İçli Köfte Düellosunu Kim Kazandı?

Tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’de 12 Eylül Perşembe akşamı kırmızı ve mavi takım, haftanın 2’nci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İçli köfte düellosunun kazananı dokunulmaz olurken, kaybeden takım kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oynadı. Gecenin sonunda iki eleme adayı daha belirlendi. Bu haftanın ilk eleme adayları Ayşe ve Beril olmuştu. Peki, bu akşamki adaylar kimler oldu? MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Eylül 2024 Perşembe?

MasterChef Düelloyu Kim Kazandı?

Kırmızı takım kaptanı Akın ile mavi takım kaptanı Zübeyde, gecenin düello oyununda ‘İçli Köfte’ yemeğini hazırlayacak yarışmacıları eşleştirdi. En başarılı içli köfteyi 45 dakikalık süre içerisinde yapan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. Somer, Mehmet ve Danilo şeflerin tadımı sonrası dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. Peki, MasterChef kim kazandı, içli köfte düellosunu hangi takım kazandı?

Düelloyu 7-3 skor ile Mavi Takım kazandı.

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu 12 Eylül 2024?

MasterChef eleme adayları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonunda Ayşe ve Beril olmuştu. Bu gece oynanan dokunulmazlık sonucu iki isim daha potaya gitti. Peki, bu isimler kimler oldu? MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Eylül 2024 Perşembe?

Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda 20 dakika süre içerisinde kendi seçtikleri bir salata tarifini hazırladı.

Bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayları belli oldu. 

3. eleme adayı Akın, 4. eleme adayı Nevzat oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melisa Aslı Pamuk’tan İlk Hamilelik Pozları

Melisa Aslı Pamuk’tan İlk Hamilelik Pozları

Sponsorlu bağlantılar