20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Arzu Erdem MHP'den İstifa Etti

Arzu Erdem MHP'den İstifa Etti

25., 26. ve 27'nci Dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem, partisinden istifa etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arzu Erdem MHP'den İstifa Etti

25., 26. ve 27. Dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı. Erdem, istifasını duyururken şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Türk Milleti, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki yaklaşık 20 yıllık aktif siyasi çalışmalarım boyunca 6 dönem milletvekili adaylığı gerçekleştirdim ve 3 dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev aldım. 2023 seçimlerinde İstanbul 3. bölge 4. sıradan aday gösterildim, ancak oylarımız bu dönem seçilmemize yetmedi.

Bu dönem milletvekili olamamak, Büyük Türk Milleti için çalışma isteğimi engellemedi. Seçim sürecinde Cumhurbaşkanlığı ve Mahalli İdareler seçimlerinde aktif görev aldım. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurduğumuz Ulusal Yardım ve Eğitim Vakfı ile Türk Milleti’nin geleceğe mirasını taşımayı hedefledik. Ancak, bu çalışmalarım parti içindeki bazı kesimleri rahatsız etti ve sosyal medyada itibarsızlaştırma çabalarına maruz kaldım.

25., 26. ve 27. Dönem MHP Milletvekili olarak kazandığım unvanı, Genel Başkanımızın takdirleriyle ve seçmenlerimizin teveccühleriyle elde ettiğimi belirtmek isterim. Bu unvanı kullanma hakkına sahip olduğumu ve sosyal medya platformlarında çalışmalarımla ilgili yapılan açıklamaları esefle kınadığımı vurgulamak isterim.

Sonuç olarak, Erzurum’da, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının izinden giderek, Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP üyeliğinden kendi özgür irademle istifa ediyorum. Bundan sonra vatanıma, milletime ve devletime hizmet etmeye devam edeceğim.

Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, dava arkadaşlarıma ve tüm destekçilerime teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, 'Ben bir Türk Milliyetçisiyim, böyle doğdum ve böyle öleceğim.' Sefer bizden, zafer Allah’tan."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
San Sebastian Cheesecake dilemması: İstanbul'daki fiyatı San Sebastian'dan daha pahalı!

San Sebastian Cheesecake dilemması: İstanbul'daki fiyatı San Sebastian'dan daha pahalı!

Sponsorlu bağlantılar