Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Siyaset CHP Açıkladı: Emekli Halk Kart ile İndirimli Alışveriş ve Fatura Ödeme İmkânı Geliyor

CHP Açıkladı: Emekli Halk Kart ile İndirimli Alışveriş ve Fatura Ödeme İmkânı Geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Emekli Halk Kart uygulamasını başlattıklarını bildirdi. İndirimli alışveriş ve fatura gibi ödemeler yapılabilecek. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Açıkladı: Emekli Halk Kart ile İndirimli Alışveriş ve Fatura Ödeme İmkânı Geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Didim-Turgutreis-Bodrum Deniz Otobüsü Seferi açılış törenindeydi. Partisinin yönettiği tüm belediyelerde hizmetleri ortaklaştırmak amacıyla “Emekli Halk Kart” uygulamasını başlattıklarını duyurdu. 

CHP Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, ANKA Haber Ajansı’na uygulamanın detaylarını anlattı.

Taşcıer, “Emekli Halk Kart”ını alışverişlerde, doğal gaz ve su faturası ödemelerinde kullanılabileceğini belirtti. AK Parti'nin 22 yıllık ekonomiyi yönetemediğini, bedelini en ağır ödeyen kesimin emekliler olduğunu dile getirdi. 31 Mart yerel seçimlerinin emeklilerin CHP’ye umut bağladığını gösterdiğini vurguladı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin emeklilere sunduğu destekler, CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışının somut örnekleri olarak dikkat çekiyor.

Sayın Milletvekili, farklı belediyelerde farklı uygulamalar olduğunu, büyükşehirlerde tek tip emeklilik kartı uygulamasıyla emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Halk kartla kasaptan alışveriş, nakdi destekler, doğal gaz ve su indirimleri gibi avantajlar sağlanıyor. 

CHP'nin iktidara geldiğinde emeklilere nasıl koşullar sunacağını göstermek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını da belirtti.

“Emekli Kart”ın her şehirde geçerli olmasını planladıklarını açıklayan Taşcıer, vatandaşların CHP’li belediyelerden aynı hizmeti alabilmesini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İyi örnekleri yaygınlaştırarak uygulamayı tüm belediyelerde hayata geçirmeyi planladıklarını ekledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çayseverleri Üzecek Haber: Büyük Zam Kapıda!

Çayseverleri Üzecek Haber: Büyük Zam Kapıda!