16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Siyaset Özgür Özel'den Gizli Fotoğraf Tepkisi: 'Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı da İçtim'

Özgür Özel'den Gizli Fotoğraf Tepkisi: 'Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı da İçtim'

Özgür Özel, arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği kutlama sırasında gizlice çekilen ve içkili bir mekânda çekilen görüntülere tepki gösterdi. Özel, "Merak ediyorlarsa, evet, bir duble rakı da içtim. İçki içtiğimi gizlemem. İçki içenlere ve içmeyenlere eşit şekilde saygı gösteririm," şeklinde açıklamada bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'den Gizli Fotoğraf Tepkisi: 'Merak Ediyorsa Bir Duble Rakı da İçtim'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu ve program sırasında kendisini takip eden birinin içkili bir mekândaki görüntülerini paylaşmasına tepki gösterdi. Özel, kişisel hayatının başkanlık öncesi gibi devam ettiğini belirterek, yatılı okul arkadaşının eşine düzenlediği sürpriz partiye katıldığını açıkladı. 50. yaş gününde İstanbul’da deniz kenarında bir mekânda kutlama yapıp bir duble rakı içtiğini ifade eden Özel, şunları söyledi:

"Birisi karşıdan video çekmiş, 'Özgür Özel içkili restoranda ne yapıyor?' diye paylaşmış. Merak ediyorlarsa, evet, bir duble rakı da içtim. İçki içmemi şeytanlaştıracaklar, gizleyecek değilim. İçki içtiğimi gizlemem. İçki içene de saygı duyarım, içmeyene de saygı duyarım. Bu özgürlüklerin kullanılmasından yanayım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batuhan Karadeniz Kumar Oynayıp Canlı Yayın Açınca İhbar Edildi!

Batuhan Karadeniz Kumar Oynayıp Canlı Yayın Açınca İhbar Edildi!

Sponsorlu bağlantılar