Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Siyaset Özgür Özel'den Sinan Ateş Davası Açıklaması: MHP Susarak Bugünlere Geldi

Özgür Özel'den Sinan Ateş Davası Açıklaması: MHP Susarak Bugünlere Geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davası konusunda MHP'yi eleştirdi. Detaylar, haberimizin devamında...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'den Sinan Ateş Davası Açıklaması: MHP Susarak Bugünlere Geldi

CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel, KRT kanalında Zafer Arapkirli’yle Elif Doğan’ın sunuculuğunu yaptığı gündeme dair sorularını yanıtladı. Sinan Ateş davasının üzerinde duran siyasetçi, Kayseri’deki erken seçim tartışmalarına da değindi. Sinan Ateş olayına ilişkin, davayı yakından incelediğini belirterek, hukuki destek konularına da vurgu yaptı. 

Özel, “Ülkemiz Mülteci Deposu Olamaz”

Gerçekleşen cinayet ile ilgili MHP’nin kayıtsız kaldığını söyleyen Özel, dava sürecinin adaletli bir şekilde ilerlemediğini ifade etti. Son günlerde Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili sığınmacı sorununa dikkat çekti. Ülkedeki sığınmacı sorununun çözümlenmesi hususunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Avrupa Birliği anlaşmalarına da eleştiri yaparak, Türkiye’nin sığınmacı deposu olmaması gerektiğini belirtti. Özgür Özel, Suriye’ye gerçekleştireceği ziyarete vurgu yaparak, Esad ile yaptıkları temastan olumlu sonuç alabileceklerini ifade etti. Normalleşme dönemindeki siyasi diyaloğun çok önemli olduğunu da ekledi. 

Erken seçim tartışmalarında, halkın yarısının erken seçime gitmek istediğini belirten Genel Başkan, kendisinin de seçimin öne çekilmesi taraftarı olduğunu söyledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Telefonunuzda Bu 12 Uygulama Varsa Hemen Silin: Kredi Kartı Bilgilerinizi Ele Geçiriyor

Telefonunuzda Bu 12 Uygulama Varsa Hemen Silin: Kredi Kartı Bilgilerinizi Ele Geçiriyor