06 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa 2 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü! Cezaevinde İntihar Etti

2 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü! Cezaevinde İntihar Etti

2 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Sonradan pişman olan anne, cezaevinde vicdan azabından intihar etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2 Yaşındaki Oğlunu Boğarak Öldürdü! Cezaevinde İntihar Etti

Cinayet haberleri kan dondurucu boyutlara ulaşmış durumda. Bir anne, küçücük çocuğuna kıydı. Yaptığını idrak edebilmiş ki kendini ihbar etti ve polise teslim oldu. Cezaevine konulan katil anne, vicdan azabı çektiği için intihar etti.

Oğlunu Öldüren Anne İntihar Etti

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yaşayan 35 yaşındaki Ayesha Henna Ali, 2 yaşındaki Adam isimli oğlunu boğarak öldürdü. Minik Adam'ın cansız bedeni evdeyken annesini arayıp oğlunu öldürdüğünü haber veren Ali, sonra da polisi arayıp kendini ihbar etti. 

"Çok kötü bir şey yaptım" diyerek bağıran katil annenin son pişmanlığı fayda vermedi. Polis, olay yerine geldiğinde çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

Ali'nin tekerlekli sandalye ile polis merkezine götürüldüğü anlarda, "Oğlumu öldürdüm" diye sayıklaması komşuların dikkatinden kaçmadı.

Ali, polise verdiği ifadede, oğluna banyo yaptırdığını sonra da kendi odası olmadığı için yanına yatırdığını söyledi. O sırada oğlunu boğduğunu, acı çekmesin diye bileklerini kestiğini de ekleyen Ali, annesini ve polisi arayıp durumu bildirdiğini ifade etti. "O benim her şeyimdi. Ben yaşamayı hak etmiyorum" diye konuşan katil anne, cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elçin Sangu Kuzeninin Düğününde Sergilediği Dans Performansıyla Gündem Oldu

Elçin Sangu Kuzeninin Düğününde Sergilediği Dans Performansıyla Gündem Oldu

Sponsorlu bağlantılar