Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com 3.sayfa Beyoğlu'nda Polisi Bıçaklayan Saldırganın Annesi: "Psikoloji Bölümünde Okudu Ama Hep Geriye Gitti"

Beyoğlu'nda Polisi Bıçaklayan Saldırganın Annesi: "Psikoloji Bölümünde Okudu Ama Hep Geriye Gitti"

İstanbul Beyoğlu'nda bir polisi yaralayan saldırgan tutuklanmıştı. Saldırganın annesinden oğlu hakkında tüyler ürperten itiraflar geldi. Anne B.I., "Benimle ölümü deneyimlemek istiyordu" sözleriyle yaşadığı anları tek tek anlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyoğlu'nda Polisi Bıçaklayan Saldırganın Annesi: "Psikoloji Bölümünde Okudu Ama Hep Geriye Gitti"

12 Ekim'de Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde polis memurunu ensesinden bıçaklayarak yaralayan Oytun I., kısa sürede yakalanarak tutuklanmıştı. Cezaevindeki saldırganın annesi B.I.'dan oğlu hakkında akıllara durgunluk veren itiraflar geldi.

"Psikoloji Bölümünde Okudu Ama Hep Geriye Gitti"

Anne B.I., oğlunun 17 yaşındayken uyuşturucu son dönemde ise bali ve tiner kullandığını açıkladı. Doğuş Üniversitesi'nde psikoloji bölümünü okumasına karşın başarılı geçen eğitim hayatını ve tüm yaşamını bu maddelerin bitirdiğini, oğlunun her defasında bir adım daha geriye gittiğini anlattı. 

Oğlunu birçok defa hastaneye yatırıp şikayet etse de sürekli hastane ve tedavi merkezlerinden taburcu edildiğini anlatan acılı annenin dramı yürek dağladı.

"Benimle Ölümü Deneyimlemek İstiyordu"

Geceleri uyku uyuyamadıklarını, ailesini oğlundan korumak için hep tetikte olduğunu anlatan B.I., oğlunun kendisine "Üst benlik kontrolü ölümden geri dönülüyor hadi beraber gidelim gelelim" dediğini itiraf etti.

Beyoğlu'nda polisi hedef alan oğlu için, "Oytun, tehlikeli bir insan. Bakışından duruşundan belliydi. Herkese saldırırdı, şikayet ettik. Hep salındı. Bunu bırakmamaları gerekiyor" diyerek üzüntüsü ve düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ'den 12 Bin TL Taksitle Daire Fırsatı: İşte Şartlar

TOKİ'den 12 Bin TL Taksitle Daire Fırsatı: İşte Şartlar