08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Cumhurbaşkanı'na Hakaret Ettiği İçin Tutuklanmıştı! Levent Arkan Serbest Bırakıldı

Cumhurbaşkanı'na Hakaret Ettiği İçin Tutuklanmıştı! Levent Arkan Serbest Bırakıldı

Cumhurbaşkanı'na hakaret etme suçlamasıyla tutuklanan Bodrum Tanıtma Vakfı'nın eski reklam koordinatörü Levent Arkan serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı'na Hakaret Ettiği İçin Tutuklanmıştı! Levent Arkan Serbest Bırakıldı

Şubat ayında Bodrum Tanıtma Vakfı'nda reklam koordinatörü Levent Arkan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında Arkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli konuşmaları ortaya çıkmış; kayıtlar sosyal medyada ve bazı sistelerde deşifre edilmişti. Cumhurbaşkanı'na hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçlamasıyla Bodrum Adliyesi'ne sevk edilen Arkan savcılıkta ifade verdi.

Serbest Bırakıldı

Savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol koşuluyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Arkan'a o dönem yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Ses kayıtları bilirkişi tarafından incelendi. 31 Mayıs'ta tekrar gözaltına alınan Levent Arkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.

Arkan'ın bugünkü duruşmasında avukatlığını Prof. Dr. Ersan Şen, Av. Eren Polat Kutlu ve Av. Taner Akıncı üstlendi. Duruşma sonunda Arkan'ın tahliyesine ve tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahve Festivali 2024: Bu Yıl 4 Şehir Kahveye Doyacak

Kahve Festivali 2024: Bu Yıl 4 Şehir Kahveye Doyacak

Sponsorlu bağlantılar