Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com 3.sayfa Deha Tuzcu Kimdir? Discord Paylaşımlarıyla Gündem Olmuştu

Deha Tuzcu Kimdir? Discord Paylaşımlarıyla Gündem Olmuştu

Sosyal medya platformlarında Deha Tuzcu bir kez daha gündemde. Discord paylaşımlarıyla tepki toplaya Deha Tuzcu kimdir? Neden tepki çekti?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deha Tuzcu Kimdir? Discord Paylaşımlarıyla Gündem Olmuştu

Deha Tuzcu adlı şahsın Discord platformundan yaptığı paylaşım ve canlı yayınlar toplumda büyük bir infial yaratmaya devam ediyor. Son olarak rapçi olan Deha Tuzcu'nun hayvanlara işkence ettiği, Kur'an-ı Kerim'e, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e, İslam dinine, Müslümanlara ve Atatürk'e küfür ve hakaretler yağdırdığı, küçük yaştaki kızlara ve kadınlara müstehcen tacizlerde bulunduğu sosyal medya üzerinden görülüyor.

Twitter (X) platformunda Deha Tuzcu'nun tutuklanmasını isteyen binlerce kullanıcı konuyu trend topic (TT) yaptı. Peki, kimdir bu Deha Tuzcu?

Deha Tuzcu Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Deha Tuzcu'nun Discord’da kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edildi. Arkadaşı Berkcan Güven ile Deha Tuzcu, yaptıkları paylaşım ve yayınlarla sosyal medyayı kirletmeye devam ediyor. Son olarak Güven, Twitter hesabını kapattı.

Havacılık ve uzay mühendisliği bölümünde eğitimini sürdüren Deha Tuzcu, Omegle yayınlarında spor odaklı paylaşımlar yaparak tanındı. Rapçi olarak da tanınan Tuzcu, Discord yayınlarıyla toplumda infial yarattı. İstanbul ve ABD'de yaşayan sosyal medya fenomeni müzikal çalışmalarını da sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Telegram Yasadışı İçerik Nedeniyle Gündemde! İşte Teknoloji Deviyle İlgili Flaş Gelişme

Telegram Yasadışı İçerik Nedeniyle Gündemde! İşte Teknoloji Deviyle İlgili Flaş Gelişme