08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Evine Hırsız Giren Kadın, Çağırdığı Polis Tarafından Öldürüldü!

Evine Hırsız Giren Kadın, Çağırdığı Polis Tarafından Öldürüldü!

"Emniyet güçlerine de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?" dedirten olay ABD'de yaşandı. Evine hırsız giren kadın, çağırdığı polis tarafından vurularak öldürüldü!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Evine Hırsız Giren Kadın, Çağırdığı Polis Tarafından Öldürüldü!

ABD’nin Illinois eyaletinde yaşayan Sonya Massey, evine giren şüpheliyi yakalaması için polis çağırdı. Ne olduysa o andan sonra oldu...

Hırsızdan Korktu, Polis Tarafından Öldürüldü

6 Temmuz'da gece yarısı sularında 36 yaşındaki siyahi kadın, evine giren şüpheli için polis çağırdı. Eve gelen polis memurları olayı genç kadından dinledi. Konuşma sırasında Grayson adlı polis memuru, genç kadına ocaktaki tencereyi göstererek ocağı kapatmasını söyledi ve "Yangın çıkmasını istemeyiz" dedi.

Massey de polis memurunu dinleyerek ocağı kapatıp tencereyi mutfak tezgahına bıraktı. Tencereyi hemen bırakması konusunda genç kadını uyaran polis memuru Grayson, genç kadına ateş açtı.

Massey başından vuruldu. Diğer polis memuru olayı telsizle merkeze bildirirken, Grayson'un "Yüzüme kaynar su dökülmesini istemiyorum. Başka ne yapabiliriz?" dediği duyuldu.

Polis memuru Grayson görevden alınırken, ABD Başkanı Joe Biden yaşanan olaya tepki gösterdi. Biden, siyahi Amerikalıların güvenlikleri konusunda endişeli olduklarını dile getirerek, Massey'in ailesine taziyelerini iletti.

Genç kadının polis tarafından vurulduğu anların görüntüsü sosyal medyada ortaya çıktı. İşte, dehşet veren o anlar!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizbank 25.000 TL Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı!

Denizbank 25.000 TL Faizsiz Kredi Kampanyası Başlattı!

Sponsorlu bağlantılar