19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Google’a ‘Salak Şoför’ Yazınca Onun Adı Çıkıyor: Antalya’da Otobüs Şoförü Vicdanının Kurbanı Oldu

Google’a ‘Salak Şoför’ Yazınca Onun Adı Çıkıyor: Antalya’da Otobüs Şoförü Vicdanının Kurbanı Oldu

Antalya'da otobüs şoförlüğü yapan Barış Özer, vicdanının kurbanı oldu. Otobüste unutulan paraları sahiplerine teslim edince ‘Salak Şoför’ olarak anılmaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Google’a ‘Salak Şoför’ Yazınca Onun Adı Çıkıyor: Antalya’da Otobüs Şoförü Vicdanının Kurbanı Oldu

Olay, bundan 5 yıl evvel yaşandı. Antalya'da halk otobüsü şoförlüğü yapan Barış Özer, geçmişte farklı tarihlerde otobüsünde unutulan toplamda 30 bin lira değerindeki Türk Lirası ve dövizi sahiplerine teslim etti. O andan itibaren vicdanının kurbanı oldu.

Google ile Başı Belada

Antalya'da yaşanan bu olay günlerce unutulmadı. Hatta Barış Özer'e sosyal medya platformlarından "Salak mısın?" gibi yorumlar bile geldi. Kendisi hakkında bu tarz yorumlar yapan kişilere basın yoluyla tepki gösteren otobüs şoförü Özer, karşılıklı atışmalarla kısa sürede Google'da kült bir isim haline geldi.

Arama motoruna “Salak şoför” yazınca ilk sayfada çıkan sonuçların hepsinde kendi fotoğrafını gördüğünü söyleyen Özer, hayatından 'o' kelimeyi çıkardığını ve 'salak' kelimesini telaffuz bile etmek istemediğini söyledi.

"Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Ben cevap verip konuştukça Google arama motorunda adım bu şekilde daha sık çıkmaya başlıyor." diyen Özer, Google'a şu sözlerle seslendi:

"Google, ben akıllı şoförüm. Akıllı, vicdanlı, dürüst şoför olarak çıkmak istiyorum. İnsanlık yaptık. Buna kötü yorum yapılmaması lazım."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail, Mahmud Abbas'ın Gazze'ye Geçişine İzin Vermedi!

İsrail, Mahmud Abbas'ın Gazze'ye Geçişine İzin Vermedi!

Sponsorlu bağlantılar