16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa İstanbul’dan Isparta'ya Taksiyle Gitti: Ücret 12 Bin TL Tuttu! Sosyal Medyadan Yorum Yağdı

İstanbul’dan Isparta'ya Taksiyle Gitti: Ücret 12 Bin TL Tuttu! Sosyal Medyadan Yorum Yağdı

İstanbul’dan Isparta’ya taksiyle giden vatandaş, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 12 bin TL’yi aşan taksimetre ücretine bakın nasıl yorumlar geldi?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul’dan Isparta'ya Taksiyle Gitti: Ücret 12 Bin TL Tuttu! Sosyal Medyadan Yorum Yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir video kısa süre içinde viral oldu. Görüntülerde bir vatandaşın İstanbul'dan tuttuğu taksiyle Isparta'ya yaptığı yolculuk var. Taksimetre ücretinin 12 bin TL'yi aşması sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Muhtemelen canlı yayın açan ya da fenomen olmak isteyen şahsın paylaşımında, "Evet arkadaşlar İstanbul Aksaray'dan ticari taksiye bindik. 32 liradan taksimetre açıldı. Adapazarı gişelerdeyiz, taksimetremiz 3 bin TL olmuş. Afyon'a geldik, taksimetremiz 9 bin TL olmuş. Evet arkadaşlar Isparta'ya giriş yaptık, 12.225 TL olmuş" ifadelerine yer vermesi büyük bir kitle tarafından ti'ye alındı.

Video binlerce beğeni ve yorum alırken, kısa süre içinde trendler listesine girdi. Bir kullanıcı, "O kadar parayla uçakla business giderdin" yazarken, bir diğeri "Az bile tutmuş sanki", başka biri ise "Taksici hiç sorgulamadı mı bu durumu?" gibi yorumlar yaptı.

İşte, 12 bin liralık yolculuğun görüntüleri!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak? İşte Potansiyel Adaylar

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak? İşte Potansiyel Adaylar

Sponsorlu bağlantılar