08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa İtalya'da Arabasından Değerli Eşyaları Çalınan Türk Vatandaşının Açıklaması Gündem Oldu!

İtalya'da Arabasından Değerli Eşyaları Çalınan Türk Vatandaşının Açıklaması Gündem Oldu!

Türkiye’den İtalya’ya gezmeye giden üç Türk vatandaşı, Roma’da yürüyüş yaptıkları sırada arabalarından değerli eşyalarının çalındığını fark ederek şoke oldu. Türk vatandaşının açıklamaları ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İtalya'da Arabasından Değerli Eşyaları Çalınan Türk Vatandaşının Açıklaması Gündem Oldu!

Türkiye’den Avrupa’ya TR plakalı araçla seyahate giden üç Türk vatandaşının başına gelen olay tartışma konusu yarattı. Gezinin Roma ayağında, aracı işlek bir caddeye park ettikten sonra yürüyüşe çıkan üç arkadaş, araçlarına geri döndüklerinde gözlerine inanamadı.

“Polis ve Konsolosluk Kapıyı Yüzümüze Kapattı”

Mağdur Eyyub Tezcan, İtalya tatilinde başlarına gelen hırsızlık olayında "Donumuza kadar soyulduk, Konsolosluk kapıyı suratımıza kapattı" diyerek isyan etti. Roma polisinin gece saatlerinde çalışmadığını fark edince çok şaşırdıklarını, tutanak için bir gün beklemek zorunda kaldıklarını ve Türk konsolosluğunun kendilerini "Neden buraya park ettiniz?" diyerek kapıdan kovduğunu anlatan Tezcan, İstanbul'a döndüklerini ancak çalınan değerli eşyalarını bir daha bulamayacaklarını söyledi.

Roma’da hırsızlık şoku yaşayıp karşılarında çözüm üretecek bir muhatap bulamayan üç arkadaşın yaşadığı olaya sosyal medya kullanıcılarından yorum ve tepkiler gecikmedi.

Birçok kişi, Avrupa’nın da Türkiye gibi suça ve hırsızlığa açık olduğundan bahsederken, bazı kesimler üç kafadara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burcu Biricik Kızı Luna’yı Kucağına Aldı

Burcu Biricik Kızı Luna’yı Kucağına Aldı

Sponsorlu bağlantılar