16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Kanıyla Yere Eşinin Kendisini Vurduğunu Yazmıştı! Dava Bugün Görüldü

Kanıyla Yere Eşinin Kendisini Vurduğunu Yazmıştı! Dava Bugün Görüldü

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde eşi Nurtaç Canan'a 5 kurşun sıkarak yaralayan Ragıp Canan hakkında açılan dava bugün görüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanıyla Yere Eşinin Kendisini Vurduğunu Yazmıştı! Dava Bugün Görüldü

2020 yılında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde evli olduğu Nurtaç Canan'a evinin önünde 5 kurşun sıkarak yaralayan Ragıp Canan, olay yerinden kaçmıştı. Vurulan talihsiz kadın, kanıyla yere "Anne, baba beni Ragıp vurdu, üzülmeyin, iyiyim" mesajını yazmıştı. O dönem tutuklanan ve bir süre sonra tahliye olan Ragıp Canan'a önlem olması için elektronik kelepçe takılmıştı. Ancak Nurtaç Canan, Ragıp Canan'ın elektronik kelepçeyi kırdığını iddia ederek tekrar mahkmeye başvurdu.

Dava Bugün Görüldü

Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün sanık Canan hakkında 'ısrarlı takip', 'tehdit' ve hakaret suçlarından açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Ragıp Canan, duruşmada 30 yıllık eşiyle hiçbir sorununun olmadığını ve eşine yönelik ısrarlı takip suçu oluşturacak eylemde bulunmadığını iddia etti.

Nurtaç Canan ise eşinden tekrar şikayetçi oldu. Müşteki avukatı, sanığın tutukluluk halinin devamını istedi. İfadelerin dinlenmesinin ardından mahkeme ara kararını açıkladı ve Ragıp Canan'ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Urla'da Orman Yangını! Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

Urla'da Orman Yangını! Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

Sponsorlu bağlantılar