16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Konya'da Feci Kaza: Otomobilinin Parçalarını Toplamak İstemişti! Sonu Oldu

Konya'da Feci Kaza: Otomobilinin Parçalarını Toplamak İstemişti! Sonu Oldu

Konya'da yağış sebebiyle kaza yapan Muhammet Talha Orhan, otomobilinin parçalarını yolda toplamak isterken, bu hamlesi sonu oldu!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Feci Kaza: Otomobilinin Parçalarını Toplamak İstemişti! Sonu Oldu

23 yaşındaki Muhammet Talha Orhan, 5 Ağustos Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında Konya Beyşehir kara yolu 17’inci kilometresinde 42 ALN 658 plakalı aracıyla seyir halindeyken, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı kaza yaptı.

Sürücü Orhan, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Kaza yerine çekici çağıran Muhammet Talha Orhan, otomobilinin yola savrulan parçalarını toplamak istedi. Ne olduysa, o andan sonra oldu.

Feci Son!

Otomobilinin yola savrulan parçalarını toplamaya kalkışan Orhan'a Mahmut İ. yönetimindeki 42 R 1551 plaka otomobil çarptı. 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Orhan'ın kaza anında hayatını kaybettiğini tespit etti. Orhan'a çarpan Mahmut İ. ise gözaltına alındı.

Muhammet Talha Orhan’ın cenazesi otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yardımlar Ne Zamana Kadar Devam Edecek? Türkiye Aile Destek Programı Süresi Belli Oldu!

Yardımlar Ne Zamana Kadar Devam Edecek? Türkiye Aile Destek Programı Süresi Belli Oldu!

Sponsorlu bağlantılar