06 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa LC Waikiki Çalışanı Ardında İhbar Niteliğinde Bir Not Bırakarak İntihar Etti!

LC Waikiki Çalışanı Ardında İhbar Niteliğinde Bir Not Bırakarak İntihar Etti!

LC Waikiki intihar olayı ile gündemde yer alıyor. Şirketin Samsun'daki bir şubesinde çalışan Muhammed Yavuz'un intihar etmesi ve intiharının sebebi olarak mobbinge uğradığını açıkladığı mektup gündem yarattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
LC Waikiki Çalışanı Ardında İhbar Niteliğinde Bir Not Bırakarak İntihar Etti!

LC Waikiki mağazası çalışanı Muhammed Yavuz, iş yerinde gördüğü mobbing nedeniyle intihar etti ve ailesine intihar etmeden önce bir mektup bıraktı. Yavuz'un intihar sebebi olarak LC Waikiki bölge müdürünü gösterdiği mektup kamuoyunda infial yarattı. Öte yandan LC Waikiki'den jet hızında bir açıklama geldi.

LC Waikiki İntihar Olayıyla Gündemde

Türkiye'nin en ünlü giyim markalarından LC Waikiki Samsun'daki mağazalarından birinde yaşanan intihar olayı ile gündemde. İş yerinde mobbing artık suç sayılıyor. Yaşanan son örnekte; evli ve bir çocuk babası Muhammed Yavuz adlı mağaza çalışanının mobbing sebebiyle intihar etmesi tüm ülkeyi yasa boğdu.

Ardında bıraktığı veda mektubunda hamile eşine ve çocuğuna duygusal sözler sarf eden Muhammed Yavuz, iş yerinde uğradığı mobbing nedeniyle canına kıydığını açıkça belirterek bir nevi ihbarda bulundu.

"Bu Bir İntihar Değil İdam Vakası"

Yavuz, "Bu bir intihar vakası değil, cellatlığını E.C'nin yaptığı bir idam vakası" ifadelerini kullandığı mektubunda yaşadıklarının sorumlusu olarak LC Waikiki bölge müdürü E.C.'yi gösterdi. E.C.'nin aylarca kendisini ailesinden ayrı tuttuğunu ve görev yeri değişikliğiyle, eşiyle ve çeşitli olaylarla psikolojisini bozduğunu belirten Yavuz'un "Artık aranızdan ayrılıyorum" ifadesiyle bitirdiği mektubu basına sızdırıldı.

LC Waikiki intihar olayının ardından Muhammed Yavuz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı mesajı yayınladı.

"Bir Şikayeti Bulunmamakta"

Mağaza yönetimi merhum Yavuz'un daha önce yaşadığı mobbing ile alakalı üst yönetime bir şikayette bulunmadığını belirtti. Adli soruşturma sürecini yakından takip edeceklerini ve Yavuz'un ailesiyle maddi manevi ilgileneceklerini belirten mağazanın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emniyet Güçleri Operasyon Yaptı! Suç Örgütü Üyeleri Yakalandı

Emniyet Güçleri Operasyon Yaptı! Suç Örgütü Üyeleri Yakalandı

Sponsorlu bağlantılar