16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM 3.sayfa Lionel Messi'nin İbiza'daki Malikanesine Saldırı!

Lionel Messi'nin İbiza'daki Malikanesine Saldırı!

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin İbiza'daki malikanesine boyalı saldırı düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lionel Messi'nin İbiza'daki Malikanesine Saldırı!

Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin İbiza'daki malikanesine iklim aktivistleri saldırı düzenlendi. İşte haberin ayrıntıları!

Messi’nin Evine Saldırı

Futuro Vegetal adlı iklim aktivisti grubun üyeleri, Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin İspanya'ya bağlı İbiza Adası'ndaki lüks malikanesini hedef aldı. Aktivistler, Messi'nin evine izinsiz girip dış cephedeki duvarlara kırmızı ve siyah renkte boya püskürttü. 

İklim aktivistleri bununla da yetinmeyip malikanenin bahçesinde "Gezegene yardım et, zenginleri ye, polisi ortadan kaldır" yazılı pankart açarak kameraya poz verdi.

Vandalizm olayının ardından açıklama da yapan grup, "Messi'nin 11 milyon Euro gibi fahiş bir fiyata satın aldığı yasa dışı yapıyı renklendirdik. Biz burada bunları yaparken sadece, Balear Adaları'nda sıcak hava dalgasından etkilenen 4 kişi öldü. Nüfusun en yoksul kesimi ile en zengin yüzde 1'lik kesimi eşit miktarda karbon emisyonundan sorumludur. Kamu yetkilileri ekonomik-sosyal açıdan yaşamı tehdit eden bir düzeni desteklemektedir. Onlar, göçmenleri krizlerden sorumlu tutarken bizler dünya için mücadele ediyor ve sosyal eşitliğe önem veriyoruz. İklim kriziyle yüzleşme için radikal bir değişime ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnternetten Para Kazanma Yolları: 28 Kolay Yöntem

İnternetten Para Kazanma Yolları: 28 Kolay Yöntem

Sponsorlu bağlantılar